Hvorfor en Flexineb E2?

THIS WEBSITE IS CURRENTLY UNDER CONSTRUCTION,


PLEASE BE PATIENT


YOUR SUGGESTIONS ARE WELCOME

...Hvorfor bruge en FLEXINEB E2 inhalator?...


En Flexineb E2 inhalator giver dig mulighed for at pleje eller/ og behandle hestens luftveje på en nem og effektiv måde. Flexineb E2's komplette system er udstyret med en blødt maske, der passer over hestens mule. Medikamenter og alternative behandlinger fyldes i medicinkoppen og omdannes derefter til en fin tåge til inhalation. Inhalering er en meget effektiv måde, der sikrer, at hestens luftveje altid er behandlet optimalt for bedst mulige præstation. Ved inhalering kommer medicinen dybt inde i lungerne , der hvor de gøre gøre gavn. Udnyttelse af medicin er hermed sikret - den ender i hesten og ikke i masken eller hestens hals.Flexineb E2 er: 

 • Lydløs


 • Kort leveringstid


 • Direkt levering til lungerne


 • Bærbar
 • Holtbart og robust design

 • 4 Timers batterilevetid

 • Enkelt at rengøre og desinficere

 • Omkostningsbesparelser ved medicin

Flexineb E2's unikke funktioner

At købe en inhalator til din hest kommer efter mange overvejelser. Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg ved at informere dig om Flexineb's unikke udforming og funktioner. 


Flexineb E2 er et robust designet produkt, der ikke let kan beskadiges. Masken sidder komfortabelt på hestens næse, og der er ingen rør, slanger eller kompressorer (ingen gas eller luft kræves) fastgjordt til hesten.

Det genopladelige batteri oplades i løbet af to timer, ligesom en mobiltelefon. Batteriet giver op til 4 timers drift før genopladning er påkrævet.

Udviklet i Irland med hjælp fra irske og internationale dyrlæger, undervisere og ejere, er den ideel til en række igangværende problemer som: COPD, RAO (HEAVES), EIPH (BLEEDING), før træning for at optimere luftveje, efter træning for at understøtte lungerne, almindelig forkølelse mm..

Masken

Den bløde, fleksible maske passer over hestens hoved og skaber en god tilslutning, når stroppen strammes om hestens hoved. Det er vigtigt med en god tilslutning for at maksimere indånding af forstøvede medikamenter og alternative behandlinger. Masken findes i forskellige farver (blå, grøn og pink) og forskellige størrelser (Føl/Pony, Cob, Full, XFull). 

Aerosolkammeret

- Aerosolkammeret;

Inløbsventilen

- Inløbsventil;

Udgangsventilen

- Udgangsventil;

Adaptor til inhalator

- Adaptor til inhalator (MDI);

Opbevaringsboksen

- Opbevaringsboks;
RP-08-Kontrolleren

Tidligere teknologier er baseret på en kompressor med stik, som tilsluttes elnettet. Nyere teknologier er ultrasoniske enheder, mens de allernyeste enheder (som fx Flexineb E2) har en indbygget vibrerende piezo-komponent. Hver af disse teknologier kan generere den fine tåge, der sikrer, at medikamentet kommer direkte ned i lungerne.


- RP-08-Kontroller;Medicin kopperne

Medicinkoppen er en del af Flexineb E2 inhalatorsystemet. Medikamenter og alternative behandlinger fyldes i medicinkoppen og omdannes derefter til en fin tåge til inhalering. Medicinkoppen er en udskiftelig del af Flexineb E2 systemet med en holdbarhed på omkring 150 doser, afhængigt af de anvendte medikamenter,  vedligeholdelse og rengøring.


 • GRÅ farvekodede medicinkopper anbefales til brug af antibiotika som fx Gentamicin og Amikacin, bronkodilatatorer som fx Clenbuterol og kortikosteroider som fx Dexamethasone. Dette er vores standardkopper.
 • GRØNNE farvekodede medicinkopper anbefales til brug af antibiotika, der er svære at forstøve som fx Cobactan®, Excenel® og R-Nystatine og alternative behandlinger som fx Balsamic Air. Disse kopper yder en hurtigere levering og er velegnet til tykkere opløsninger.
 • BLÅ farvekodede medicinkopper anbefales til brug af Nebulin. De giver en langsommere levering med fremragende aerosolkvalitet.


Se venligst vores medicinvejledningen for detaljer her.


Ekstention til medikament koppen
Opgraderingspakke
Opladeren
Destilleret vand

- Flaske med destilleret vand.

Saline

- Flaske med Saline (500ml.);EQUI-SALES

"YOUR HORSE, OUR CARE."

Adresse

Equi-Sales

Skjoldagervej 6

6510  Gram

Danmark


Mobile Pay


        12520Bank

Frøs Herreds Sparekasse:

9741 0001192949

Swift kode: FROSDK21

CVR nr.: 2677-7984

Kontakt

Telefon: +45 64 64 72 40

Fax: +45 64 64 72 45

E-mail: info@equi-sales.dkǺbningstider

Telefontid: 24/7 !


Ridecentret: Hver dag fra kl.9.00 til kl. 21.00