Medicinkopper

THIS WEBSITE IS CURRENTLY UNDER CONSTRUCTION,


PLEASE BE PATIENT


YOUR SUGGESTIONS ARE WELCOME

...Medicinkopper...Medicinkopperne

Flexineb E2 inhalator til heste er unik, fordi den kan leveres med forskellige typer medicinkopper afhængigt af anvendelse og  hvilken medikament eller væske der skal forstøves. Nogle medicin eller opløsninger som antibiotika og æteriske olier er meget tykkere end andre væsker.

Disse væsker kan ændre hastigheden af ​​forstøvning betydeligt, dog kan Flexineb E2 imødegå dette problem ved at bruge forskellige slags medicinkopper; 


  • GRÅ medicinkop: Anbefales til brug sammen med antibiotika som Gentamicin og Amikacin, Bronchodilatorer som Clenbuterol og Corticosteroider som Dexamethason. Dette er vores standard medicinkop.
  • GRØN medicinkop: Anbefales til brug med vanskelige at nebulise antibiotika som Cobactan®, Excenel® og R-Nystatin og Naturterapier som Balsamic Air. Disse kopper er vores hurtigere leveringskopper, der passer til tykkere løsninger.
  • BLÅ medicinkop: Anbefales til brug sammen med Nebulin. De giver en langsommere levering end vores standard, grå kop med fremragende kvalitets aerosol.


Se venligst vores medicinguide for detaljer her.


OBS.! Bland ikke forskellige medikamenter, de skal forstøves hver for sig!

Hvordan vælger jeg den rigtige medicinkop?

Valg af medicinkop er meget vigtigt for at sikre, at din Flexineb E2 fungerer korrekt. Følg lægemiddelvejledningen på meget nøje. Kun medicin der er beskrevet på Flexineb's medicinvejledning, er blevet testet og er egnet til brug sammen med Flexineb E2.


Se venligst vores medicinvejledning for detajler her

Rengøring af medicinkoppen

Medicinkoppen er en udskiftelig del af Flexineb E2 systemet med en holdbarhed på omkring 150 doser, afhængigt af de anvendte medikamenter, vedligeholdelse og rengøring.

Det er vigtigt at rengøre medicinkoppen efter hver brug. En medicinkop kan bruges op til 150 gange! (10 ml saltvand). De fleste af de lægemidler og medikamenter, der anvendes sammen med Flexineb E2 som beskrevet i vores medicinvejledning, skal fortyndes til brug sammen med Flexineb E2. Din dyrlæge vil (kunne) ordinere den korrekte medicin til dig til brug sammen med Flexineb E2 fra tabellen i vores medicinvejledning.


Flexineb har sammensat denne video for at vise dig, hvordan du

renser din medicinkop. Rengøring af din maske & enhed er simpelt:

brug mildt opvaskemiddel med destilleret vand.


Liste med godkendte rengøringsmidler kan ses her.Ekstention til medicinkoppen
EQUI-SALES

"YOUR HORSE, OUR CARE."

Adresse

Equi-Sales

Skjoldagervej 6

6510  Gram

Danmark


Mobile Pay


        12520Bank

Frøs Herreds Sparekasse:

9741 0001192949

Swift kode: FROSDK21

CVR nr.: 2677-7984

Kontakt

Telefon: +45 64 64 72 40

Fax: +45 64 64 72 45

E-mail: info@equi-sales.dkǺbningstider

Telefontid: 24/7 !


Ridecentret: Hver dag fra kl.9.00 til kl. 21.00