EQUI-SALES Dyrlæge Program – EDP

Hos EQUI-SALES er vores mål meget enkelt: sundere heste. Det er et mål som vi deler med alle hestehospitaler og bevidste hesteejere. Derfor er vi ivrige efter at engagere os med professionelle dyrlæger for at fremme respiratorisk og gastrisk sundhed hos heste ved bl.a. brug af HAYGAIN hødampere og FLEXINEB nebulisator.

Vi ved, at hesteejere har tillid til deres dyrlæger vedrørende rådgivning, anbefaling af medicin, behandlingsformer og produkter til gavn for deres heste. Derfor ønsker vi at tilbyde dig en enkel og belønnende måde at gøre Haygain hødampere og FLEXINEB inhalator til en daglig og sund måde – også for dine kunder – at fodre og behandle heste på.

Fordelene ved EDP
Er du som dyrlæge/ eller er din dyrlægepraksis medlem af EDP, får du rabat på alle HAYGAIN og FLEXINEB produkter, købt til brug i din praksis.

Er du kunde hos en dyrlæge/ dyrlægepraksis som er medlem af EDP, kan du få rabat på alle HAYGAIN og FLEXINEB produkter.

Medlemmer
For mere information om hvilken dyrlæger er med i EDP, klik her.

Ønsker du at blive medlem (kun dyrlæger)? Ønsker du at tilmelde din dyrlæge eller vil du høre mere om vores program? Er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 20 71 26 70 eller sende os en mail til info@equi-sales.dk.

 

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig omkring hestens respiratorisk sundhed!

Med venlig hilsen / Met vriendelijke groeten / With kind Regards / Mit freundlichen Grüssen,

Boudewijn Uytdewilligen,
EQUI-SALES ApS
Tel.:+45 20 71 26 70
info@equi-sales.dk
www.equi-sales.dk .