EQUI-SALES:

” Your horse, our care!”

Teamet bag firmaet EQUI-SALES ApS kommer oprindeligt fra Holland og har mange års erfaring med heste bl.a. opstaldning, undervisning, træning, genoptræning/ behandling, løsdrift, avl, tilridning og meget mere. Ud fra vores erfaringer med disse forskellige aktiviteter, begyndte vi at advisere andre hesteejere og -trænere om de forskellige produkter vi arbejdede med og stille og roligt blev en virksomhed kaldet EQUI-SALES, født i Gram, Sønderjylland.

”Hos EQUI-SALES ApS finder du produkter,
der kan forbedre din hests sundhed,
kan reducere dyrlægeregninger og kan gøre dit liv lidt lettere!”

EQUI-SALES ApS sælger produkter til hele Skandinavien. Produktsortimentet har fokus på trivsel og velvære til din hest, som er et krav for at hesten kan yde dens bedste, ikke mindst fører vi produkter, der hjælper os mennesker til at udføre vores arbejde omkring hesten, på bedst mulig vis. Produkterne i vores sortiment har dokumenteret deres virkning i praktikken og en del af dem er endda også videnskabeligt dokumenteret!

I Gram har vi vores lager og ridecenter. Her tester og arbejder vi med produkter fra vores eget sortiment, så vi kan rådgive og guide dig på bedst mulige vis, før og efter køb! Der er efter aftale også muligt at komme forbi for at se på vores produkter, afprøve eller leje vores produkter til midlertidig brug. Kontakt os gerne for mere info, spørgsmål, muligheder, råd, vejledning eller bare en god snak… vi har åbent 24/7 både i vores webshop og på telefon +45 20 71 26 70!

Med venlig hilsen / Med vänliga hälsningar/ Med vennlig hilsen/ Vilpittömästi sinun/ Met vriendelijke groeten / With kind Regards / Mit freundlichen Grüssen, Boudewijn, Suzanne & sønner.