Handelsbetingelser

Betaling
EQUI-SALES modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. EQUI-SALES bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
EQUI-SALES afsender på alle hverdage. Leveringstid 2-3 hverdage på alle lagervarer.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. EQUI-SALES vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
EQUI-SALES
Skjoldagervej 6
6510 Gram

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du at sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@equi-sales.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standard returformular og sende med retur.

Garanti
Flexineb-Garanti
Haygain-Garanti
Molenkoning-Terms-and-conditions-EN


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link:
www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@equi-sales.dk

Ansvarsfraskrivelse
Alle oplysninger og brugervejledninger vedr. produkterne på www.EQUI-SALES.dk, er udelukkende til oplysnings-formål og kan ikke erstatte et besøg ved dyrlægen. www.EQUI-SALES.dk’s anbefalinger skal udelukkende ses som vejledninger og kan ikke ses som værende lige egnede til alle dyr/ heste. For oplysninger om, hvordan du vedligeholder, behandler, træner og fordrer dit dyr/ din hest korrekt, så kontakt venligst en kvalificeret dyrlægespecialist.

Producenterne af produkterne på www.EQUI-SALES.dk forbedrer konstant deres produktion, hvilket fører til ændringer i sammensætning, pakkedesign og brug mm. www.EQUI-SALES.dk garanterer derfor ikke, at oplysningerne om alle varer i hjemmesidens udvalg er 100% relevante/korrekte.

www.EQUI-SALES.dk er ikke ansvarlige for konsekvenserne ved misbrug af eller fejlfortolkning af oplysninger på produkterne i vores webshop.

Der tages forbehold for trykfejl samt prisændringer grundet ændringer i valutakurs, told, skatter, afgift samt leverings-omkostninger og menneskelige fejl.